Razmjena

1. Upitnik o odgojno-obrazovnoj ustanovi

Upitnik služi za slaganje adresara odgojno-obrazovnih ustanova RH u Školskom priručniku i CDZnamenu

2. Upitnik o napredovanju u zvanju

Upitnik služi za upis unaprijeđenih mentora i savjetnika i bit će objavljen u adresaru odgojno-obrazovnih ustanova u CDZnamen-u

3. Upitnik o nakladnicima u području odgoja i obrazovanja

Ako ste nakladnik i želite biti objavljeni u našem popisu jer do sada niste dobili od nas zahtjev za podacima, ili ste već objavljeni, ali imate izmjene i dopune podataka kliknite na naziv obrasca i sljedite upute s dna ove stranice.

4. Upitnik o časopisima u području odgoja i obrazovanja

Ako ste nakladnik časopisa u području odgoja i obrazovanja što ga do sada niste objavili u našim priručnicima (za izmjene podataka o već objavljenim časopisima pričekajte poseban upitnik što ćemo ga uskoro poslati na vašu adresu poštom) kliknite na naziv obrasca i sljedite upute s dna ove stranice.

Upute

Kliknite mišem na obrazac, spremite ga na svoj disk, otisnite pisačem, čitljivo popunite i pošaljite poštom na Nakladničko poduzeće Znamen, Sv. Mateja 56, 10010 Zagreb ili na telefaks 01 6620-423 ili prepišite redni broj reda i popunite podatke u pismu e-pošte te pošaljite na znamen@znamen.hr. U broj upitnika upišite oznaku iz pisma što smo vam ga poslali.

5. Upute i cjenik za oglašivače

Tko želi oglašavati u našim priručnicima neka otvori i pročita ovaj letak u PDF formatu.